1. SVETOVNO PRVENSTVO V ORIENTALSKIH PLESIH V CELJU

V zadnjem tednu aprila se je v Celju plesalo po dolgem in po čez. Odvijalo se je namreč 1. svetovno prvenstvo v orientalskih plesih. Kvalifikacije so se skozi celoten teden odvijale na Bowlingu, veliki finale pa v dvorani Zlatorog. Pri fotografiranju sem imel kar nekaj problemov z lučmi, saj je bilo veliko modre in rdeče, tako so plesalke izgledale kot prave barvne packe. Nekaj sem vseeno iztržil, koliko, pa presodite sami.


8 thoughts on “1. SVETOVNO PRVENSTVO V ORIENTALSKIH PLESIH V CELJU

 1. zelo dobro poznam razmere na bowlingu, tako da ti lahko kar povem, da ti je zelo dobro uspelo… luč se menja vsako sekundo, z njo pa tudi intenziteta… iz 1/200 (bela) padeš na 1/15 (modra) itd. Sploh tista med prvimi, ko leži na tleh, je super.

 2. Matias točno tako kot si rekel – vsako sekundo drugi pogoji, največje probleme pa sem imel z modro in rdečo

  pegaso – no pol si jih pa kar spočij 🙂

 3. Res kul fotke!

  Glede na to, da je bila tam še verjetno malce gneča, imaš res fenomenalno kompozicijo, in ostrino.

  sam sem dobil za objavo na spletni strani sivalnica.si ( http://www.sivalnica.si/ples.htm ) neke f… slabe fotke (meglene, kompozicija švohizem, …), tako, da sem jih moral čisto porezati in zmanjšati resolucijo, da so sedaj sploh čemu podobne (še to je seveda relativno).

  Še enkrat BRAVO!

 4. hehe. Ne vem al sma se zgrešila. Jaz sem tudi to slikal takrat, a mislim, da je bilo to drugi dan na Bowlingu! Ja lepe fotke. Matias in jaz oba slikama na bowlingu in razmere so nama lepo jasne. res pa mi je škoda da je bla organizacija bolj slaba in prostor ni bil men kokrtok primern za orientalske plese.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*