ALEXANDER DMITRIEV

Ne najdem besed, da opišem ta koncert. Če izrečem besede neverjetno, čudovito, božansko,… ne morejo opisati vzdušja, ki nam ga je pripravil Alexander Dmitriev. Virtuoz na harmoniki, ki je Žalec obiskal kot gost in profesor 1. harmonikarske poletne šole, ki se je te dni odvijala v Žalcu je na samostojnem koncertu presenetil vsakega obiskovalca. Imel je zelo zanimiv repertoar, ki je šel v uho tudi tistim, ki jim ta zvrst glasbe ni ravno blizu, njegovi prsti pa so tako “leteli” po gumbih, da jih včasih nisi niti uspel videti. Rečem lahko le kapo dol pred njim.Žal mi je, da nisem mogel večkrat ujeti njegove mimike pri igranju. Ker se je koncert odvijal v cerkvi, se je moj zaklop preveč slišal med igranjem in sem naredil le te tri posnetke + še nekaj reportažnih. Pa še posnetek njegovega “čmrlovega leta” (če poznate skladbo veste, da tole ni ravno mačji kašel)

13 thoughts on “ALEXANDER DMITRIEV

  1. Izumetničene fotke, ogabno, res. Sliko obdelat zna pa res vsak, slikaj jo taksna kot je, ker je to edina realnost, drugace jo pa zbrisi. s tem se ne pokazes, da si dober fotograf, ce znas fotko obdelat. ogabno!!!!

  2. Kot vedno tudi tokrat zelo dobre fotke! Obdelava je tudi super in prav nič izumetničena, lepo pa si tudi prikazal njegovo mimiko igranja.

  3. u mal zamujam…nism glih na tekočem zdej:) všeč fotke…kater objektiv pa si uporabu tu?je bla najbrž slabša svetloba notr v cerkvi?:)
    Lp, Žiga M.

  4. @cicle: Ni panike, tud jz sm bolj mal te dni na netu:) Na teh fotkah sem uporabil 80-200mm f/2.8, za reportažne pa 24-70mm f/2.8 S svetlobo pa je bil problem, ker je bil Aleksander spredaj v temni, ozadje pa je bilo bistveno svetlejše od njega


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*