PRIDI DRAGA, VZEMI FLAŠO PIRA IN GREVA NA PLES…

Tako nekako sem si predstavljal letošnjo maturantsko parado, ki je potekala po vseh večjih mestih. Maturantje so skakali po ulicah gor in dol, piskali na piščalke,… Deležni smo bili vseh mogočih predstav, le prioritetnega razloga te prireditve je bilo bolj za okus.
Od mojega rajanja po celjskih ulicah je preteklo natanko 3 leta, kar pomeni, da še nisem stara razvalina, ki bi se zgražal nad letošnjo mladino, vendar zagotovo lahko trdim, da smo pokazali bistveno več interesa za ples in zabavo. Letos pa sva bila s punco močno šokirana, ko je proti koncu četvroke mnogo maturantov kar zapustilo plesno prizorišče. Spraševala sva se v čem je potem smisel, da so sploh prišli? Zaradi številke? A ni smisel vsega tega ples in druženje? Če pa pri tem še podrejo rekord pač toliko bolje. Spominjam se tudi, da je naša generacija po uradnem plesnem delu ostala še nekaj časa na prizorišču, se zabavala, pela je Alya… Letos pa po 20 min ni bilo nikogar več, opomin, da se je kaj dogajalo so bile le prazne steklenice piva in poln kup ostalih smeti.

Spora med plesno šolo Urška in Plesno zvezo Slovenije pa raje sploh ne bom komentiral. A je res pomembno na čigavi strani si, če se boriš za skupen cilj? A ni bil cilj podreti rekord, pa ne glede na to pod katero organizacijo si plesal? Zgleda, da je v deželi na sončni strani Alp še kako pomembno kdo pije in kdo plača. Me kar zanima, kako se nam bo šele Evropa smejala naslednje leto, ko prevzamemo predsedovanje Evropski uniji. Kaj naj rečem… Evropejci pripravite se! Cirkus prihaja, vsotpnine ni!

3 thoughts on “PRIDI DRAGA, VZEMI FLAŠO PIRA IN GREVA NA PLES…

 1. flaša pira ne bo dovolj 😉 rajši vina ali pa kar dve, heh

  no, lepe fotke. Zelo malo blogerjev je fotkalo ta dogodek, pa ne vem zakaj…

  LP, Aljaž

 2. hehe si pa slikal iste ljudi, kot jaz 🙂 še dobro, da teh nisem objavil 😉
  drugače pa dobro prikazano vzdušje… se vidimo

 3. aljo- hja sej ena flaša je samo za žejo pa mal več poguma, pol pa sej veš kak je naprej…

  matias – hja če ti so pa najbolj skakal sej drugi so bli pa preveč resni 🙂 Se vidmo!


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*