1. EROTIČNI SEJEM V CELJU – EROS IN AMOR

UTRINKI IZ EROTIČNEGA SEJMA V CELJU – SEJEM EROTIKA 69 2008 – KLIKNI!

Stopiva skozi glavna vrata – a to je vse ali kaj? Tako nekako je izgledal prvi vtis ob vstopu na erotični sejem. Razstavljalcev je bilo tako malo, da sem jih lahko preštel na roke, en mali oder in en veliki oder, nekaj gostinske ponudbe, potem pa se vsa stvar že kar konča… Skratka pričakoval sem veliko več. Jasno mi je bilo, da v Sloveniji ne moremo kar v prvo organizirati erotičnega sejma, ki se lahko ob bok postavi tistim največjim evropskim, vendar sem vseeno upal na malo več.
Mi je pa bilo všeč, koliko ljudi se je udeležilo sejma. Prišli so skoraj vse generacije, seveda nad 18 let, kar po mojem mnenju le potrjuje, da dežela pod alpami le ni več tako konzervativna kot si nekateri mislijo.


Vseeno pa bi pohvalil organizatorje, da jim je sploh uspelo kaj takšnega pripraviti v Sloveniji, ostajam pa optimist, da se bodo naslednje leto bolje pripravili (pa postavite večje odre, da bo dovolj prostora za vse fotografe:)

12 thoughts on “1. EROTIČNI SEJEM V CELJU – EROS IN AMOR

 1. kako je z amaterskim fotografiranjem na sejmu?

  čisto prosto po prešernu? ali je kaj komplikacij?

 2. je karta res 12 eur? to mi je too much (ok, zase imam press, ampak za dekle in prijatelje…); so vsaj talal kakšna darila? 😛
  torej se ne splača? ker samo zaradi tega odra mi pa res ni za hodit :/

 3. Karta je 5€. Zdej štantu je le enih par (ki tudi ne ponujajo po mojem mnenju skoraj nič oz nič kar ne bi mogel si ogledati ali kupiti tudi izven sejma), sta pa ta dva odra, ki pa ne vem ponujata verjetno tudi manj kot kakšen sejem v evropi. Tako, da ne vem… Dosti nas je bilo razočaranih, ker smo res pričakovali več

 4. To je blo v bistvu, ko je blo že konec programa. Edn bil tam ful neki glasn pa ga je potegnala gor na oder, si dala noter stekleničko potem pa jo odprla pa je zgledal tak kot je na sliki:)

 5. hehe ql. A bejbe (te ki jih potegnejo na oder) so bile tudi v petek čisto divje? Ker včeraj ko sem bil sam tm, so ble čist nore, ena fotografinja sploh, je vsakič ko je prišel mimo kakšen striper, grabila z rokami, mu ga grizla oz kar potegnila – čisto tako, btw. Potem je šla še kar sama od sebe na oder, v upanju da dobi še kej več hehe. Pa še dost takih scen je blo, saj sem napisal en post na blogu pred dobro uro.

  Zdaj res vidim, da smo tipi pičke…skoraj vsi ful glasni, ko je bila akcija se jih je pa polovica usrala. bejbe pa ravno kontra, najprej sramežljive, ko jo vpraša kako ji je ime ne pove nič, potem pa ko pride mimo striper, mu ga v pričo svojega tipa potegne, malo kasneje še skoči gor v akcijo na lesbo šovu itd. Skratka noro je bilo, dogajalo se je 100/h. Sam lahko le priporočam, jebe se meni za štante,važen je show. Tudi s fotografskega vidika, na štantih itak nimaš kaj fotkat…

 6. Pero točno tako kot si napisal – fantje so bili bolj na jeziku malo kateri je šel na oder brez obotavljanja, bejbe pa se niso skoraj nič upirale. Ena je bla tak nora na Rikija, da je sam čakala, da jo bo gor potegnu prav ponujala se mu je, ko pa ji je končno uspelo je pa skoraj še ona en show zaplesala na odru, tak ji je dogajal. Tak, da punce so kak se že reče… Tiha voda bregove dere:)

 7. Čista bedarija. Za ženske ni blo nič poskrbljeno! Dali neko zlajnano Total Knockout skupino, sej so vredu fantje, samo naveličana sem jih že, in mislijo da so zdaj ženske obiskovalke srečne.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*