MATURANTSKI PLES POSLOVNO-KOMERCIALNE ŠOLE CELJE

Spomini, ko sem pred natako štirimi leti sam stal takole v suknjiču, si brisal preznojene roke in čakal, da se ples začne, so privreli na dan. Kar ne morem verjeti – 4 leta! Čas res hitro beži! Še se spominjam, kako smo se skupaj s kolegi pripravljali na ples, kupovali srajce, obleke,čevlje in vadili plesne korake. Vedeli smo, da bo to naš večer, nismo pa si upali priznati ali pa se morda niti nismo zavedali, da bo to zadnja noč, ko bomo takole skupaj. Po tem plesu nas je čakala le še matura in vsega je bilo konec!
Danes se s svojimi sošolci vidimo vse redkeje. Vsak je odšel na svoj študij, fantje smo dobili punce, dekleta so si našla svoje izbrance in časa za skupno druženje je vse manj. Vendar vseeno poskušamo ohranjati tradicijo in se vsaj enkrat na leto dobiti in se spomniti na naše čase. Na čase 4.e razdreda!


6 thoughts on “MATURANTSKI PLES POSLOVNO-KOMERCIALNE ŠOLE CELJE

  1. Svaka čast za fotke!!

    Jezus, od mojega maturanca bo letos že 12 let!
    No ja, mi pa ni ostal v kakšnem posebnem spominu – protokolarni dogodki mi grejo nekako na splošno na jetra;)
    In tudi srednje šole še zdaleč ne pogrešam. Gaudeamus bla bla bla … Danes zares “maturiraš” šele, ko narediš faks in prideš do svojega kruha – zato res ne vidim smisla v vsem pompu, ki ga maturantje zganjajo, ko končajo srednjo šolo.

    Ampak četvorka pa rulz ;)!

  2. hehe. Ja, od ojega je pa kr lepo 8 let! hehe Sem bil na maturancu od Ekonomske pa… no ja, na koncu so se pa vendarle stepl!! heehe


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*