MOJ DAN

Počasi se prebudim. Oh, kako bi še spal, vendar mi to čas ne dopušča. Skozi napol zagrnjeno okno vidim sonce. Hvala bogu. Sovražim deževne dni, ko že zjutraj padeš v depresijo. Kakšen dan bo danes? Dan kot vsak drug in bo podoben kot jajce jajcu ali se bom odmaknil od vsakdanjega rituala in bo nekaj posebnega? Ne verjamem. V tem času me čakajo vsakodnevne obveznosti in dnevi se ponavljajo. Kot, da je vsak dan isti. Le številke na koledarju so tiste, ki mi povedo, da sem preživel en dan več.
Kot vsako jutro me najprej čaka kopalnica. Zobje, britje, nato še tuš. Nato sledi zajtrk, pospravljanje postelje in nato učenje. Te stvari počnem že skoraj avtomatično. Kmalu pride čas za faks, nato še kosilo s prijatelji in zopet se vrnem v stanovanje. Sicer že malo utrujen, še malo posedim pred računalnikom in nato se končno odpravim v posteljo. Pred spanjem še prestavim NG koledar za en dan naprej, počasi zaspim in se pripravim na nov isti dan…

15 thoughts on “MOJ DAN

 1. 🙂 tale polaroid je pa zadnje čase zlo aktualen 😀 Drugače pa fino prikazan potek dneva, sem že enkrat razmišljal kaj v tej smeri. Celo besedila ne bi potreboval.

 2. Mali,ja na kak pir se spravi zvečer:), pa ti bodo dnevi lepše tekli…Drugače pa prihaja vikend, sonček in predvsem domač zrak, ki ti bo dal nove energije…tudi jaz prihajam domov:)…Fotke so pa fajne.

 3. @uroš: Tudi ta moja serija je že kar nekaj časa ležala na rač, vendar sem jo še dopolnil in malo obnovil

  @jošt: Saj ponavadi ne, vendar imam vseeno raje sončne dni

  @jh: Saj fotografija vedno popestri:)

  @jernej: Fajn izpade a ne?:) hvala še enkrat!

  Hvala vsem!

 4. FULL COOL
  6. akademska
  10. energijska

  po abrahamu je vsako jurto veselo , dan ustvarjalen inovativen , večer pa lep, čudovit


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*