OBRAZI BLIŽNJEGA VZHODA 2

Brskam po računalniku in izbiram portrete, katere bom uporabil za blog in kasneje za digitalno predstavitev. V spominu imam portret policiskte, kako se sprehaja pod panojem, kjer visita sliki kralja in njegovega sin. Predstavljam si jo v črno beli tehniki in s kakšnim ustreznim naslovom bi po moje lahko bila super fotka. Pregledam vse slike in je ne najdem. Začnem drugi krog – zopet je ni. Vročica mi čedalje bolj udarja v glavo. Ne najdem fotografije, za katero sem 20 min skakal okoli policistke, prosil vse Japončke naj mi ne skačejo pred objektiv in naj je ne motijo pri njenem obhodu. Grem gledat še tretjič…. Nič. Slike ni! Groza! Skoraj znorim! Grem gledat še enkrat… Takrat pa ugotovim, da mi ne manjka le že omenjena slika, temveč kar 1 GB fotografij! Ena cela kartica! Avtomatsko je ni! Pogledam na DVD-je…. NIČ! Pogledam na zunanji disk… NIČ! Pogledam še očetove DVD-je…. Spet NIČ!!!! Slik ni več….
Po spominu brskam, če je bilo na tisti kartici kaj pomembnega… Hja slike sončnega vzhoda, zaradi katerih sem vstal ob 5 zjutraj, da sem dobil pravo svetlobo, slike starejšega para, ki sta ravno takrat imela obletnico poroke, mi pa smo zanju prejšnji večer pripravili presenečenje, jaz pa sem vse lepo poslikal z namenom, da jima potem te slike tudi pošljem, že omenjeni posnetek policistke in vhod v Petro….
Upam, da boste tudi ob teh slikal uživali kot ste ob prejšnjem postu, jaz pa grem jokat za izgubljenimi fotografijami…..

4 thoughts on “OBRAZI BLIŽNJEGA VZHODA 2

  1. Fak… sej sploh ne vem če lahk karkol rečem… :s
    Tole more bit pa res grozno…
    Če te kej potolaži so te fotografije super, one na izgubljeni kartici pa zihr niso:)

  2. Hudi portreti. Da pa ti zmanjkajo take fotke pa pomoje nikoli ne pozabiš. Meni se še na srečo ni zgodilo. Treba biti previden s podatki. Sam imam doma tri arhive.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*