POSKUSNO FOTOGRAFIRANJE S SARO

Pred kratkim sem imel poskusno fotografiranje s Saro Rezec, v že večkrat videni lokaciji v Celju. Namen fotografiranja je bil praktično spoznavanje iz obeh strani in možnost nadaljnega sodelovanja, saj pripravljam en projekt, za katerega pa upam, da bo kmalu zaživel. Nisva pretiravala s konceptom, želel sem, da je za prvič bolj preprosto in predvsem sproščeno. Kako pa nama je vseeno uspelo pa presodite sami.
Zahvalil bi se tudi moji punci Vesni, da mi je pomagala pri asistiranju

11 thoughts on “POSKUSNO FOTOGRAFIRANJE S SARO

 1. Zadnja mi je najboljša.

  Bejba ti asisitira:o? Sorry, sam ta ideja se mi pa ne zdi najboljša, to je kot da bi na session vzel njenega tipa recimo. Sam si tega sploh ne predstavljam, ker situacija popolnoma uniči sproščenost. Razmišljaš kaj lahko rečeš modelu in kaj ne da ne bo bejba ljubosumna, a bi rekel joške ali je to spet preveč, a ji lahko povem da je sexy ali pa da naj bo bolj sexy…ne ne, tega si res ne morem predstavljati. Pa samo ne mi rečt, da tvoja punca ni ljubosumna in da to sploh ni problem haha. Tudi če bi recimo bilo res (itak ni to moja stvar), se model nikoli ne bo mogel počutiti čisto sproščeno v taki situaciji…

 2. Hja Pero lej pristopi so pač različni. Za delo, ki sem ga opravljal in za delo, katerega še imam namen opraviti, potrebujem nekoga ob sebi. In zakaj imam raje punco? Zato, ker se ženski model vseeno lažje sprosti pri ženski kot pri moškem. Kar se pa mojega besednjaka tiče pa tudi, če bi bil sam se ne bi obnašal drugače, tak da to res ni bila ovira.

 3. Hi-hi! Imata oba malce prav…

  Čeprav imam občutek, da fotografije nastanejo dobre, ko je med fotografom in modelom kemija. Pa to ne napeljujem na kako varanje- Bog ne daj!Sam pogled, ki ga ujame kamera je lahko namenjem (čisto platonsko)fotografu ali reakciji njegovih besed. Za to so potrebne kavice in sproščanje- da oba poštekata drug drugega.

  Je pa mešana druščina- oni, ki delajo s partnerji in solisti;-) Pa sej nima veze- dokler so slike dobre oz. je stranka z njimi zadovoljna…

  p.s. sem v pričakovanju novega posta- fotk:-)

 4. Zelo sober session. Zelo všeč mi je druga fotka in tak kot so že ostali omenili – 11.jpg.
  Glede asistenta pa menim, da lahko to brez problema dela punca, vendar mora razumet da fotografiraš zato, ker te fotografiranje modelov veseli oz. je to tvoj job, ne pa zaradi tega, da bi videl kako se zvija neka ženska pred tabo. Vsekakor je ključnega pomena zaupanje med obema. Vsekakor pa je lažje, če ni neke take osebe med šutingom, saj ni ljubosumja in se ni treba ozirati na to, da bi nekdo bil ljubosumen.

 5. Gregor se podpišem pod prvi del tvojega mišljenja. Ravno to sem imel še namen napisat. Fotografiram ravno zaradi tega ker je to moj največji hobij in v zadnjih dveh letih praktično vsako stvar gledam preko foto očesa. Najbolj mi je všeč, ker lahko fotografiram neobremenjeno, saj fotografiram za sebe, svoja dela pač predstavljam ali na netu ali na razstavah in nisem praktično od nikogar odvisen. Veliko pa mi pomeni, da me pri mojem delu še podpre punca in lahko tako najin skupni čas porabiva za delo, ki je obema všeč (tisti, ki ste že dlje časa v resni zvezi boste gotovo vedeli o čem govorim in kako je npr, da je eden od partnerjev preveč zaseden s kakšnim hobijem, drugega partnerja pa njegov hobij ne zanima)! Pri najinem delu imava tudi oba enak interes – narediti dobre fotografije in uživati v foto sešnu (in do sedaj sva še vedno uživala)

  Hvala tudi vsem za komentarje, me veseli, da so vam fotke všeč

 6. Kul fotke Žiga, sploh za začetni poskus!

  Pero pa mislim, da sploh ne more komentirat na podlagi izkušenj(pa ne mislim tu na fotogrrafske 😉 Tako, da…JA!

  lp
  marko

 7. O-d-l-i-č-n-e so 😉
  Tudi modelka se je dobro odrezala za moje skromne pojme.

  Glede asistnce tvoje punce …
  Hvala bogu! In tipi,ki tega ne štekajo, tudi ne štekajo, kaj pomeni kvalitetna, pristna zveza z nekom.

  Pa pustimo to. Še enkrat,
  fotke so zakon 😉


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*