LEPO JE SPATI V DOMAČI POSTELJI

Po prevoženih 6000 km, spanja v avtobusu, ladji, raznih trdih ali premehkih hotelskih posteljah, se je lepo naspati v domači postelji. Kje sem bil in kaj vse sem počel pa več v prihodnjih dneh. Za danes naj bo tale slikica dovolj.

20 thoughts on “LEPO JE SPATI V DOMAČI POSTELJI

 1. @mankica: Upam, da ne boš razočarana, ker nisem preveč zadovoljen s fotkami, ki sem jih prinesel domov 🙁 No, bomo videli kaj se bo dalo še kaj obdelat…

 2. Prepričana sem, da se bo našlo kaj res finega! Saj veš, včasih je izmed mnogih fotk mogoče samo ena prava in tista resnično odlična.

 3. @anonimni: Me veseli, so v obdelavi in bodo v kratkem objavljene. Prav takšne kot so tebi všeč – iznakažene, umetne, z ogabno obdelavo. Se bom še posebej potrudil pri obdelavi, tako da ti bo lahko postalo slabo, v kolikor ti še do sedaj ni bilo ob gledanju mojih fotografij!

 4. o kristus jezus! kaj pa je temu “anonimnemu”? Žiga mi te podpiramo – obdeluj fotke, kot ti je drago:) vsak ma svoj stil… ti “anonimni” si pa tipičen primer reve, ki si ne upa razkrit svoje identitete, ampak raje anonimno pluva… sram te bilo niče!

 5. Ja,bratec moj, lepo je spati v svoji domači postelji…
  Čeprav bi še enkrat šla v čarobna mesta baltskih držav in še bolj magični St.Petersburg,ki nas je vse omamil s svojo bogato veličino…Rusija,dežela revnih, dežela bogatih,vodke in kaviarja,smeha in žalosti…
  Kam pa gremo na naslednje potovanje…mmmmmmm, v Moskvo….???Bodo pa tam lepše fotke:):):)…ups,ogabnejše:)
  sestrca

 6. Dragi luka! Ne vem, kako si lahko tako neumen in res ne veš, da na internetu ne moreš biti anonimen. Glede na to, da cele dneve sediš pred računalnikom, bi lahko vedel, da se da preko interneta vsakogar izslediti. Torej, povejva vsem bralcem bloga kdo pravzaprav si! Luka, anonimnež in ne vem kakšne nicke vse si si še nadejal na mojem blogu. Resnično tvoje ime je JERNEJ JERENKO, Ljubljanska ulica 6, 2000 Maribor. Stanovanje v 3. nadstropju. Tvoj IP je 86.58.87.58 – če ga bo kdo od hackerjev slučajno potreboval. Kakšne bedarije pa pišeš pa lahko bralci preberejo tudi na tvojem blogu http://odsankadorocka.blogspot.com.Ker vem, da si bolj kratke pameti, ti bom povedal kar direktno: v tvoje dobro ti svetujem, da ne smetariš več po mojem blogu, v svojo kosmato rit pa si lahko porineš kar želiš!

 7. Iz spoštovanja do avtorja tega bloga, ne bom napisal ničesar, kar si zdaj mislim ob tem branju. Jernej, zate pa upam, da mi boš enkrat pojasnil, katera jebena bolezen te je prisilila, da si se spustil na nivo amebe in se odločil za tako pisarjenje. Sem jezen? Za pop….. Še bolj pa sem žalosten, da te poznam.

 8. Ziga pa vsi ostali.
  Kratek bom. Na blogu Andreja Potrca sem po moje vsak dan in preko njegovega bloga pridem takrat tudi na ta blog od Zigeja. Torej, ko grem na blog od Androta, grem ponavadi tudi na ta blog. Komentarjev ne pisem niti Andreju, s katerim se ze dolgo poznava, ne da bi se jih tebi, ko te nisem nikoli videl in te niti ne poznam, edino kar vem je to, da si brat Andrejve punce. Ne, ne znam razlozit kako si prisel do mojih podatkov. Ce bi ze imel namen koga skurcat anonimno, potem tega ziher ne bi delal od doma, tolko so mi stvari jasne. Zdaj, kak bi to razlozo, nimma pojma, ker vidim, da si dobil moje podatke, glede tega pa bi tudi jaz lahko obtozil kogarkoli, da ti jih je posredoval. V glavnem, komentarji niso moji, razen tega, ki ga pisem zdaj. Pa mejl, ki sem ga poslal Andreju si verjetno tudi prebral. Tak da, to je to kar sem imel za povedat. Ce pa mislis pisati opozorila “v tvoje dobro ti svetujem”…..pa ti lahko kdaj drugic tudi kaj kaj svetujem “v tvoje dobro”.

 9. Jernej – žal vsi indici kažejo nate. Tudi tale komentar, ki si ga napisal se ujema s tvojim ip-jem, ki sem ga zasledil pri prejšnjih komentarjih. Zakaj si se spravil name mi je kratkomalo vseeno! To veš samo ti in noben drug. Lepo, da te zanima moj blog, glede na to da si prebral vse moje objave, ti že res mora biti všeč. Nikogar nisem obtoževal, če je gledal moj blog, saj je blog javen in je namenjen temu. Ne bom pa pustil, da se bo po mojem blogu smetarilo in pisalo žaljive komentarje. Kar se pa tvojih podatkov tiče – sem 100% da si bil ti, kajti podatkov nisem preveril le enkrat in na enem mestu. In jih tudi ne bi objavil, če ne bi bil 100% prepričan. Skratka, dokler ne dokažeš drugače, bom vztrajal pri mojem prejšnjen komentarju, z opozorilom vred! Pa lep dan!

 10. Namreč,

  to, da vidiš njegov IP mi je jasno, več pa ne, kako samo z IP-jem prideš do lastnika?


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*